Udvalg

Herunder er der en bred beskrivelse af de udvalg, der p.t. er aktive, med links til separate undersider.

Det Grønne Udvalg

Eventgruppe

NB Eventgruppen er, i sin nuværende form, opløst pr 25. maj 2016. Vi holder dog pladsen åben her, da det kan være den opstår igen.

Eventgruppen kan bestå af en gruppe frivillige beboere, som gennem små og store arrangementer, i samarbejde med afdelingsbestyrelsen, ønsker at fremme fælleskabet i vores bebyggelse.

Der er i vores budget, hvert år afsat et beløb til beboerarrangementer.

Se mere her

Nyttehaver

Det Grønne Udvalg er et aktivt udvalg, der står for at komme med ideer og ønsker til indretningen af bebyggelsens beplantning og vedligeholdelse.

Link til seperat side

TV, Antenne og Bredbånd

Vi har i løbet af 2015, vedtaget en fornyelse af kontrakten med youSee frem til 2020 (5 år). Fornyelsen af kontrakten indeholder modernisering af vores anlæg, så der kan tilbydes individuelt valg af kanaler samt uden omkostninger, være forberedt på ny TV lovgivning om frit valg.

Det forventes dog at der, allerede 2 år før kontrakts udløber, skal påbegyndes undersøgelser af nye muligheder (det ændrer sig hurtigt i disse år på baggrund af ny teknologi, konkurrencesituationen samt lovgivning)

I det daglige er Helge From hhv Lars Valbak, kontaktpersoner til leverandøren. Eventuelle spørgsmål kan stiles til bestyrelsen@niveroden.dk

Der bliver i 2016, udlagt et område til nyttehaver, som kan udstykkes til beboere.

Link til underside